Via RTV Horizon (op het TV-kanaal 46 of via www.rtvhorizon.nl) is elke laatste zondag van de maand op zondagmorgen om 11:00 uur een oecumenische viering met pastoor Ton Sip (Cranendonck), pater Wim van Meijl (Leende) en dominee Mirjam van Nie. 

De diensten van HorizonTV zijn begonnen in maart 2020, omdat we niet meer naar de kerk mochten komen in verband met de maatregelen rondom Corona.
Deze samenwerking tussen Katholiek en Protestant, in Heeze-Leende en Cranendonck met de lokale televisie is spontaan opgekomen en het was bijzonder dat we elkaar op deze manier hebben gevonden. In de vieringen is een vorm gegroeid waar we ons allemaal in kunnen vinden. Gezien de reacties werden de diensten via HORIZONTV zeer gewaardeerd. De meeste maatregelen zijn nu niet meer geldig en we mogen weer naar de kerk. Daarom is er besloten om de diensten voortaan één keer per maand uit te zenden, en wel de laatste zondag
van de maand. Als hier iets in verandert kunt u dat vernemen via de Nieuwsbrief.

Gelukkig kunnen we weer beginnen met een maandelijkse koffiemiddag in ’t Kruispunt in Geldrop.
U bent van harte welkom vanaf oktober om iedere tweede woensdag van de maand een kopje koffie of thee te komen drinken. We zorgen dat er altijd iets moois of leuks te beleven valt, dus wie weet is het ook iets voor u.

In november (10 november) komt Lucy van de Berg een mooie serie natuurfoto’s tonen. Deze middag begint ook om 14.30 en ook daar is iedereen van harte welkom.

In december gaan we voor een keer naar de derde woensdag, 15 december hopen we een Kerstviering te kunnen houden. Hoe dat precies zal zijn weten we nu nog niet, maar u kunt de middag vast vrij houden.

Op 21 november aanstaande is het Eeuwigheidszondag. We noemen dan de namen van hen die het afgelopen jaar zijn overleden en steken een kaars aan. Deze gedachtenis wordt door velen als zeer zinvol en mooi ervaren. De familieleden krijgen een aparte uitnodiging. We wensen elkaar een gezegende dienst.