Kerst en Nieuwjaar komt er weer aan. Veel mensen versturen nog steeds wenskaarten via de post, gefrankeerd met decemberzegels of andere postzegels. Je kunt (overigens het hele jaar door) diverse zaken sparen voor het zendingswerk van Kerk in Actie en de GZB (Gereformeerde Zendingsbond).

Er zijn vele taken te verrichten in onze gemeente. Bijvoorbeeld, collectanten, kosters, medewerkers voor de inloop middagen. Een aantal mensen die dit doen legt binnenkort deze taak neer. Het is fijn dat ze dit gedaan hebben, maar er vallen open plekken. Het is niet goed dat dit altijd op dezelfden neer komt.
Wilt u eens na denken of u misschien iets op u kunt nemen?

Bericht van geboorte, verhuizing of van overlijden wordt niet altijd automatisch door de burgerlijke gemeente aan de ledenadministratie van de PKN doorgegeven. Sommige personen hebben zelfs nadrukkelijk aangegeven dat zij geen toestemming geven om deze informatie door de gemeente aan de kerk door te geven. Soms komen we bij toeval achter een verhuizing of een overlijden. Daarom vragen wij u vriendelijk om een bericht van verhuizing, geboorte, overlijden en dergelijke ook aan onze eigen ledenadministratie door te geven.
Roel van den Bosch,

De kerkdienst is live te volgen via de website van www.kerkdienstgemist.nl 
Ook is de dienst later te bekijken.