Beste gemeenteleden,

Gezien de huidige situatie met de coronacrisis willen wij graag een wekelijkse nieuwsbrief opzetten. Deze nieuwsbrief zal worden verstuurd via de berichtendienst.

Er komt in te staan:

  • Een Bijbeltekst en korte meditatie van ds M. van Nie
  • Informatie over de dienst van zondag.
  • Groeten, en bijdragen van gemeenteleden.

U kunt dus ook iets insturen voor deze nieuwsbrief. U kunt uw bijdrage vóór donderdag 12.00 uur opsturen naar
Roel van den Bosch zal dit dan meenemen in de nieuwsbrief, die op vrijdag verstuurd wordt.

Als u iemand kent die geen email heeft, wilt u het dan uitprinten en zelf door de brievenbus doen of dit doorgeven aan Roel van den Bosch?
Dan wordt er voor gezorgd dat er wekelijks een afdruk in de brievenbus komt.

Hartelijke groeten,

Mirjam van Nie.

De berichtendienst is oorspronkelijk opgezet om gemeenteleden tijdig te informeren in geval van een overlijden van een gemeentelid, zodat dit bekend is vóórdat iemand begraven of gecremeerd is. Inmiddels wordt deze berichtendienst ook gebruikt om een urgent bericht door te geven, zoals het afgelasten van de kerkdiensten vanwege het Coronavirus.

Inmiddels hebben 30 gemeenteleden zich al aangemeld voor deze berichtendienst. Heeft u dat nog niet gedaan, en wilt u graag tijdig op de hoogte gehouden worden van bijzondere gebeurtenissen, dan kunt u zich nog steeds aanmelden door een email te sturen aan Heeft u geen e-mail, maar wilt u toch graag geïnformeerd worden, dan kunt u zich toch aanmelden bij ondergetekende. Wij zorgen dan dat u in voorkomende gevallen een berichtje thuis ontvangt.

Bij het versturen van een bericht wordt uw privacy gewaarborgd. De email adressen van anderen zijn niet zichtbaar. Vanwege het vaak vertrouwelijke karakter van de berichten is deze dienst voorbehouden aan geregistreerde leden van onze gemeente.

Roel van den Bosch ,

We leven in een onzekere tijd omdat in verband met het coronavirus samenkomsten zijn verboden. 

De PKN zendt, in samenwerking met de EO, elke zondag om 9:20 uur op NPO 2 een korte meditatieve dienst uit. Deze dienst komt vanuit de kapel van het Dienstencentrum van de PKN in Driebergen.

De dienst op zondagmorgen is voor de gemeente van Christus het kloppend hart. Het doet pijn dat dat niet door kan gaan. Laten wij met elkaar vasthouden aan het geloof dat niets ons kan scheiden van de liefde van Christus.

Namens de kerkenraad, veel goede moed gewenst, en een vriendelijke groet,
Mirjam van Nie

Bericht van geboorte, verhuizing of van overlijden wordt niet altijd automatisch door de burgerlijke gemeente aan de ledenadministratie van de PKN doorgegeven. Sommige personen hebben zelfs nadrukkelijk aangegeven dat zij geen toestemming geven om deze informatie door de gemeente aan de kerk door te geven. Soms komen we bij toeval achter een verhuizing of een overlijden. Daarom vragen wij u vriendelijk om een bericht van verhuizing, geboorte, overlijden en dergelijke ook aan onze eigen ledenadministratie door te geven.
Roel van den Bosch,

KerkTV

De kerkdienst is live te volgen via de website van www.kerkdienstgemist.nl 

Ook is de dienst eventueel later te bekijken. Wilt u gebruik maken van KerkTV, dan kunt u zich per email aanmelden bij de beheerder van KerkTV;