Adres : Julianalaan 1, 5591 GA Heeze

PG Centrum is een multifunctionele zaal voor het organiseren van uw vergadering, training of een informele ontmoeting. De zaal biedt een uitgelezen mogelijkheid om uw collega’s of vrienden op een verzorgde locatie te ontmoeten. De rust en ruimte zullen uw ontmoeting tot een succes maken. De zaal biedt plaats tot 50 personen, maar is ook zeker geschikt voor kleinere groepen. Er is een beeldscherm en een geluidsinstallatie met microfoon aanwezig voor het professioneel verzorgen van presentaties of lezingen. De zaal bestaat uit een hoofdruimte (ruim 80m2 ) en een bijzaal (10m2).

PGCentrum buiten

P1020234 Small

 P1020232 Smallfotoscherm

Faciliteiten : Aanwezig zijn een 75 inch beeldscherm, media-installatie met handmicrofoon en twee luidsprekers, een whiteboard en een flipover. Door flexibel meubilair zijn verschillende opstellingen mogelijk (u‐, groep-, vergaderopstelling). Er is een keuken aanwezig. De keuken is voorzien van servies en bestek, een oven / magnetron, afwasmachine en een koelkast, waardoor het bereiden van eenvoudige (warme) maaltijden mogelijk is.

PG Centrum is te huur tegen interessante tarieven.
Voor informatie, beschikbaarheid en tarieven email: pgcentrum@pgheeze.nl

De zaal ligt op ca 500 meter van het Station Heeze. Verder is Heeze prima bereikbaar via de snelwegen A2 en A67. Klik op de plattegrond om groter weer te geven.