De heer J. Boogaard (voorzitter & secretaris).
E-mail: spbh@pgheeze.nl 

De begraafplaats is gelegen aan de Holeweg, op ca 2 km. ten zuid-westen van het dorp Heeze, in de buurtgemeenschap Kerkhof. De begraafplaats bestaat uit een Protestants en een algemeen gedeelte. De ingang van de begraafplaats ligt aan de zuidzijde. Het algemeen gedeelte is aan de rechterzijde gesitueerd.

Routebeschrijving

Vanuit de A67:

Neem op de A67 de afslag Geldrop/Heeze en houdt Heeze aan. Bij de rotonde rijdt u rechtdoor tot aan de tweede rotonde (halverwege passeert u het protestants kerkje aan de rechterzijde). Bij deze rontonde rijdt u rechtdoor in de richting Leende. Sla na 1 km rechtsaf naar de weg genoemd Kerkhof. Sla linksaf om op de Kerkhof te blijven. Neem de tweede afslag rechts om op de Kerkhof te blijven. Parkeer verderop in deze straat uw auto in de berm. U kunt rechtdoor lopen om bij de begraafplaats te komen. 

Vanuit de A2, afslag Leende/Valkenswaard, richting Leende. Bij T kruising links af (dorpstraat) en rijdt deze weg het drop uit. Bij de eerste grote bocht naar rechts, ziet u na 200 meter aan de linkerzijde de weg Kerkhof. Deze rijdt u in. Sla linksaf om op de Kerkhof te blijven. Neem de tweede afslag rechts om op de Kerkhof te blijven. Parkeer verderop in deze straat uw auto in de berm. U kunt rechtdoor lopen om bij de begraafplaats te komen.

Routebeschrijving van de Protestantse kerk naar de begraafplaats aan de Holeweg

Vertrek in zuidelijke richting, waarbij u de kerk aan uw rechterhand houdt. 
Ga rechtdoor op de rotonde richting Leende.
Sla na 1 km rechtsaf naar de Kerkhof.
Sla linksaf om op de Kerkhof te blijven.
Neem de tweede afslag rechts om op de Kerkhof te blijven.
Parkeer verderop in deze straat uw auto in de berm.
U kunt rechtdoor lopen om bij de begraafplaats te komen.