De berichtendienst is oorspronkelijk opgezet om gemeenteleden tijdig te informeren in geval van een overlijden van een gemeentelid, zodat dit bekend is vóórdat iemand begraven of gecremeerd is. Inmiddels wordt deze berichtendienst ook gebruikt om een urgent bericht door te geven, zoals het afgelasten van de kerkdiensten vanwege het Coronavirus.

Inmiddels hebben 30 gemeenteleden zich al aangemeld voor deze berichtendienst. Heeft u dat nog niet gedaan, en wilt u graag tijdig op de hoogte gehouden worden van bijzondere gebeurtenissen, dan kunt u zich nog steeds aanmelden door een email te sturen aan Heeft u geen e-mail, maar wilt u toch graag geïnformeerd worden, dan kunt u zich toch aanmelden bij ondergetekende. Wij zorgen dan dat u in voorkomende gevallen een berichtje thuis ontvangt.

Bij het versturen van een bericht wordt uw privacy gewaarborgd. De email adressen van anderen zijn niet zichtbaar. Vanwege het vaak vertrouwelijke karakter van de berichten is deze dienst voorbehouden aan geregistreerde leden van onze gemeente.

Roel van den Bosch ,